lauantai 21. joulukuuta 2013

Kaksin aina kaunihimpi

Jos kaksin on aina kauniimpaa, niin kysymys oikeastaan kuuluukin: kuinka kaunista se sitten on, kun kyseessä on kaksi mäyräkoiraa? Me ollaan Hertan kanssa siitä onnekkaassa asemassa, että aivan naapurissa asuu mäyräkoirakaveri, Tor. (Terkkuja muuten sinne ruudun toiselle puolelle - tiedän, että luette tätä kuitenkin!) ;)

Koirilla ilta koostui pääasiassa yhteisestä härväämisestä (näytti muuten väkisinkin siltä, kuin olisivat kaiken aikaa menossa yhdessä pahantekoon...), kanin haistelemisesta ja päättömästä riehumisesta. Erityisesti sohvalla oli aivan hirrrrmuisen kiva riekkua, kun sai samalla tönittyä ihmisiä milloin minnekin suuntaan ja aiheutettua tietenkin yleistä sekasortoa. Mutta toisaalta, jos koirilta kysytään, illan kohokohta taisi ehdottomasti olla nimeltään raakaluu - oli muuten Hertalle aivan uusi tuttavuus ja Nakkineiti kyllä tykkäsi, kovastikin! Nyt sitten makaillaan kotisohvalla lopen uupuneina, mutta ilmiselvästi onnellisena.

Ehkäpä needless to say, että osa kuvista on epätarkkoja - kaksi vallattomana viipottavaa nakkia ja kamera - mahdoton yhdistelmä!

Hei kaverrriii, odota!
Lahjojen laaduntarkkailija Hertta jatkoi raskasta urakointiaan tällä kertaa piparinpaiston virallisena valvojana.

Aika epäilyttävää. Selvästi juonivat jotain.

Ja se on sitten tuumasta toimeen, vai?

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä(kin) vauhdikasta menoa. Hyvä, hyvä! Mahtavat luut saitte ja teil on ihan oma luanto-ohjelma, ku seuraatte sitä häkissä asuvaa karvapalloa. Härvääminen on hauskaa!

    VastaaPoista
  2. Vauhdikkaan näköistä touhua totta tosiaan...

    VastaaPoista

Kommentoidaan asiallisesti eikä pahoiteta näin toistemme mieliä, kiitos!