keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

8 viikkoa

Kahdeksan viikkoa Hertan elämässä tuli täyteen tarkalleen ottaen viime lauantaina, 23. maaliskuuta - sen sijaan kahden kuukauden täysi rajapyykki saavutettiin eilen. Jo tähän mennessä on tullut selville, että Hertta on äärimmäisen avoin ja aktiivinen nuori koiranalku, joka osaa olla täysin meidän koiramme, mutta toisaalta esimerkiksi kiellettäessä esitetään niin neitiä, niin neitiä! Lähes raivostuttavuuteen saakka, ehdottomasti.

Ihan omaksi ilokseni päätin alkaa seurata viikottain Hertan kasvua ja kehitystä - paino, selän pituus (ja mikäli Hertan kärsivällisyys antaa myöten), myös uusi sivustapäin otettu rakennekuvan tapainen viikottain. Jos ei muuta, ainakin pystyy pitkällä juoksulla näkemään kehityksen! Kahdeksan viikon päivityshän tulee siis auttamattoman myöhässä, mutta ... No, ainakin mitat ovat oikeat!


8-viikkoisen Hertan strategiset mitat
• Paino 2600 grammaa
• Selän pituus 26 senttiä

Mitä muuta on ehtinyt tapahtua tähän päivään mennessä? Viime viikonloppuna Hertta tutustui ilmapalloihin. Pelätä ei osannut, sen sijaan ilmapallot olivat entisiä hyvin nopeasti. Töissä Hertta on kulkenut mukana totuttuun tapaan - ja ihan hyvällä menestykselläkin. Vahingoilta sisätiloissa on vältytty kokonaan ja matkantekokin työpaikalle sujuu itkemättä omassa Sturdissa. Ja voi kyllä, meillä ei enää itketä öisin! Konsertti tosin aloitetaan heti siinä vaiheessa, kun jonkun ihmisraukan herätyskello soi ja Hertta tajuaa asian. Hei, mä haluan seuraa! Nyt?!

Tänään oli Hertan elämän pelottavin - tai ainakin toiseksi pelottavin sitten uuteen kotiin muuttamisen jälkeinen - päivä. Mamma nimittäin päätti, että tänään kokeillaan veden kanssa läträämistä! Eihän tätä ensimmäistä pesukertaa voi edes hyvällä omatunnolla kutsua pesemiseksi, mutta ainakin vettä valuteltiin suihkussa päälle ja mikä parasta, Hertta oli asian kanssa ihan sinut. Hiustenkuivaaja suihkun jälkeen sen sijaan taisi jättää ikuiset traumat... Siitäkin huolimatta, että koko toimituksen ajan sai syödä mamman kädestä herkkuja. Nyt kaikesta suunnattomasta rääkkäyksestä uupunut ja ehdottoman loukattu pikkunakki nukkuu omassa pedissään - kirjaimellisesti suihkunraikkaana!



1 kommentti:

  1. Kuvan ottaminen säännöllisin väliajoin on hyvä juttu. En sitä muistanut kun Nelli oli pieni. Nämä pallurat nimittäin kasvaa yllättävän nopeasti :)

    VastaaPoista

Kommentoidaan asiallisesti eikä pahoiteta näin toistemme mieliä, kiitos!