sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kun sanat eivät riitä

Koska tämänhetkinen verbaliikkani kykenee ainoastaan sanoihin ihana, mahtava, rakas, lutuinen, höppänä, kulta, muru, pikkuinen - no, idea luultavasti tuli selväksi - laitan ehkä tällä kerralla ainoastaan kuvia katseltavaksi. Näitä nyt tosin on melkoinen kasa, mutta ... Ehkäpä siitä nyt ei suoranaisesti haittaakaan ole ;)

Omskis namskis!

Olen oikeastaan aika varma siitä, että Hertta tietää itsekin näyttävänsä söpöltä...

Hertalla oli oma mielipiteensä kuvaamisen tärkeydestä

Mitä tähän voi edes sanoa?

Hauks.

Vähän possunperää, kiitos.


Nainen, mikä nainen. Ilman minkäänlaista vaatevarustusta Hertta palelee ulkona aivan mielettömästi ja kun sitten laittoi takin päälle ... No, Hertta kai ajatteli näyttävänsä naurettavalta, joten liikuttiinko tuosta mihinkään? No ei :)

3 kommenttia:

  1. Kakkiranttalin blogissa oli linkki tänne. Oli ihan pakko tulla kurkistamaan minkälaisen palleron olette saaneet. Ihana, sanoisin :)

    VastaaPoista
  2. Aito mäyräkoira jo pienestä pitäen! Jos ulkoasu ei natsaa omaan makuun niin uloshan ei lähdetä. :-D Kyllä se siitä, olen kuullut huhuja jopa tossuja pitävistä mäyriäisistä.

    Voi sentään, hän näyttää aivan omaltani silloin kun pikkunakkini oli pieni. Ihana lutuska.

    VastaaPoista
  3. Hei, meillä asustaa Hertan sisko Hilma (Jahkkas Aayla). Hilman touhuja ja kuvia voit halutessasi käydä kurkkaamassa blogista: www.hilmakoira.blogspot.fi :)

    VastaaPoista

Kommentoidaan asiallisesti eikä pahoiteta näin toistemme mieliä, kiitos!